Категорија: Uncategorized

Соработка со Европски универзитет

ПЦСО.Академија Леонтиќ воспостави соработка со Европски универзитет,поповод добиената верификација за МОДЕН СТИЛИЗАМ,двете институции ги разменија своите искуства,студентите и кандидатите имаа […]

Read More

УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 година

УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 година за запишување кандидати во Приватен центар за стручна обука „АКАДЕМИЈА ЛЕОНТИЌ“ во Скопје💇‍♀️💇‍♂️💅 1️⃣ фризер 2️⃣ шминкер 3️⃣ козметичар4️⃣ масер Најнови […]

Read More
Академија Леонтиќ