Настани

Престојни настани

30

Мај

2019

Значењето на МОДНИОТ СТИЛИЗАМ на пазарот на труд, можности за вработување.

ПЦСО. Академија Леонтиќ, ќе одржи семинар на 30.05.2019 од 17х по повод евалуацијата од проектите на ЕРАСМУС+ уцесниците на оваа мобилност ќе го пренесат своето искуство за време на обуките во Рига, Италија, Витербо, и…

  • 10:00 - (јули 14, 2024)
  • Скопје
Академија Леонтиќ