Новости

Последни новости

Академија “Леонтиќ” доделува 56 стипендии за своите акредитирани обуки за убавина!

декември 11, 2023

По повод 30 години Академија Леонтиќ, период во кој постојано се обидуваме и…

Професионална Ориентација  Со Васка Леонтиќ: Вашиот Прв Чекор кон Успехот!

ноември 7, 2023

Доколку сте во потрага за обука во областа на убавината и сакате да…

Потребни документи за упис

јуни 13, 2019

Извод на родени не постар од шест месеци(оргинал на увид) да се донесе…

Соработка со Европски универзитет

јуни 13, 2019

ПЦСО.Академија Леонтиќ воспостави соработка со Европски универзитет,поповод добиената верификација за МОДЕН СТИЛИЗАМ,двете институции…

МОЖНОСТИ ПОВЕЌЕ ЗА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ЌЕ СЕ ЗАПИШЕ ВО МЕСЕЦ ЈУНИ ДА ГИ ИЗУЧУВА ОБУКИТЕ

јуни 6, 2019

Приватниот центар за стручна обука,,Академија Леонтиќ”од Скопје по втор пат организира и целосно…

УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 година

мај 29, 2019

УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 година за запишување кандидати во Приватен центар за стручна…

Академија Леонтиќ