УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 година

УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2019/2020 година за запишување кандидати во Приватен центар за стручна обука „АКАДЕМИЈА ЛЕОНТИЌ“ во Скопје
💇‍♀️💇‍♂️💅

1️⃣ фризер 
2️⃣ шминкер 
3️⃣ козметичар
4️⃣ масер

Најнови модуларни програми кој ќе се реализираат во учебната 2019/2020 се:

1️⃣ моден стилист
2️⃣ стилист визажист
3️⃣ стилист фризер
4️⃣ стилист за театар

🎁 За сите кандидати кои што ќе се запишат на горе наведените обуки до 28 јуни добиваат од 20%до 50% попуст при уплата, додека за новите модуларни обуки за моден стилист 5 кандидати ќе добијат половична стипендија, додека двајца кандидати целосна стипендија за обуката.

🗒 Инфо денови: од понеделник до петок од 11:00 до 18:00 часот.

Контактни информации:
🌐 pcso.leontic.edu.mk

Бул. Партизански одреди 43А 1/1 реон 55
тел. 📞 02 3222 544 / 070 227 684

Академија Леонтиќ