Значењето на МОДНИОТ СТИЛИЗАМ на пазарот на труд, можности за вработување.

  • мај 30, 2019 - 10:00
  • Скопје

ПЦСО. Академија Леонтиќ, ќе одржи семинар на 30.05.2019 од 17х по повод евалуацијата од проектите на ЕРАСМУС+ уцесниците на оваа мобилност ќе го пренесат своето искуство за време на обуките во Рига, Италија, Витербо, и шпанија, Мадрид, тема на семинарот значењето на МОДНИОТ СТИЛИЗАМ на пазарот на труд, можности за вработување.

EVENT INFO :

  • Start Date:мај 30, 2019
  • Start Time:10:00
  • End Date:јули 14, 2024
  • Location:Скопје
Академија Леонтиќ