Модна ревија на 18.06.2019 учесниците на мобилност преку европските проекти нивна ЕВАЛУАЦИЈА И ДИСЕМИНАЦИЈА за проектот ЕРАЗМУС+

  • јули 14, 2024

Кандидатите кои беа на мобилност во Италија,Шпанија и Рига,ќе ги пренесат своите стекнати вештини по пат на изработка на фризури и шминка на  завршната модната ревија на студените преку техничкиот факултет,која ја организира професор и моден креатор Лидија Ѓорѓиева.ПЦСО.Академија Леонтиќ,веќе има воспоставено долгогодишна соработка и на оваа модна ревија секоја година нашите кандидати го истакнуваат своето стекнато искуство,како дел од евалуацијата и дисеминацијата на проектите каде учествувале.

EVENT INFO :

  • Start Date:јули 14, 2024
  • End Date:јули 14, 2024
Академија Леонтиќ