See training

Our goal is to share our knowledge
and experience gained through practice and work
Vocational Training Center
„Leontic Academy“

See training

Our goal is to share our knowledge and experience gained through practice and work
Vocational Training Center
„Leontic Academy“

About Our School

Tmply dummy text of the printing and types etting heindustry’s standard.

Tmply dummy text of the printing and typesetting indust Lorem Ipsum has been theindustry’s standard dummy text ever since simply dummy text of the printing and etypesetting industry. Lorem Ipsum has been the induststandard dummy text ever since en an unknown printer took a galley of type scrambledmaining.

Latest News

јуни 13, 2019

Потребни документи за упис

Извод на родени не постар од шест месеци(оргинал на увид) да се донесе…

јуни 13, 2019

Соработка со Европски универзитет

ПЦСО.Академија Леонтиќ воспостави соработка со Европски универзитет,поповод добиената верификација за МОДЕН СТИЛИЗАМ,двете институции…

јуни 6, 2019

МОЖНОСТИ ПОВЕЌЕ ЗА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ЌЕ СЕ ЗАПИШЕ ВО МЕСЕЦ ЈУНИ ДА ГИ ИЗУЧУВА ОБУКИТЕ

Приватниот центар за стручна обука,,Академија Леонтиќ”од Скопје по втор пат организира и целосно…

See all News

Featured Courses

Next Drawing Course

Available Now

    Request a Quote

    Our Friendly Teachers

    No Instructors Found

    What Our Students Say