Latest Posts

Академија “Леонтиќ” доделува 56 стипендии за своите акредитирани обуки за убавина!

декември 11, 2023

По повод 30 години Академија Леонтиќ, период во кој постојано се обидуваме и…

Професионална Ориентација  Со Васка Леонтиќ: Вашиот Прв Чекор кон Успехот!

ноември 7, 2023

Доколку сте во потрага за обука во областа на убавината и сакате да…

Потребни документи за упис

јуни 13, 2019

Извод на родени не постар од шест месеци(оргинал на увид) да се донесе…

GMAT Category

No posts found
Академија Леонтиќ