[layerslider_vc id=”4″]

About Our School

Tmply dummy text of the printing and types etting heindustry’s standard.

Tmply dummy text of the printing and typesetting indust Lorem Ipsum has been theindustry’s standard dummy text ever since simply dummy text of the printing and etypesetting industry. Lorem Ipsum has been the induststandard dummy text ever since en an unknown printer took a galley of type scrambledmaining.

Latest News

јуни 13, 2019

Потребни документи за упис

Извод на родени не постар од шест месеци(оргинал на увид) да се донесе…

јуни 13, 2019

Соработка со Европски универзитет

ПЦСО.Академија Леонтиќ воспостави соработка со Европски универзитет,поповод добиената верификација за МОДЕН СТИЛИЗАМ,двете институции…

јуни 6, 2019

МОЖНОСТИ ПОВЕЌЕ ЗА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ЌЕ СЕ ЗАПИШЕ ВО МЕСЕЦ ЈУНИ ДА ГИ ИЗУЧУВА ОБУКИТЕ

Приватниот центар за стручна обука,,Академија Леонтиќ”од Скопје по втор пат организира и целосно…

See all News

Featured Courses

Next Drawing Course

Available Now

  Request a Quote

  Our Friendly Teachers

  No Instructors Found

  What Our Students Say

  Contact With Us

  Error: Contact form not found.

  Information

  • PO Box 1212, California, US
  • example@example.com
  • +61 1111 3333
  Академија Леонтич