Дознај повеќе

Запиши се на програмата за моден стилист на Академија Леонтиќ
најдоцна до 16 декември и стекни вредни знаења во областа на
стајлингот, шминката и фризурата.
Стани моден стилист
со Академија Леонтиќ!

Дознај повеќе

Запиши се на програмата за моден стилист на Академија Леонтиќ најдоцна до 16 декември
и стекни вредни знаења во областа на стајлингот, шминката и фризурата.
Стани моден стилист
со Академија Леонтиќ!

Welcome To Eikra

Tmply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been theindustry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took.

Scholarship Facility

Dorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the en an unknown printer galley dear.

Skilled Lecturers

Dorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the en an unknown printer galley dear.

Book Library & Store

Dorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the en an unknown printer galley dear.

Our Skilled Instructors

Watch Campus Life Video Tour

Lorem ipsum text of the printing and typesetting industryorem
ever since industry standard dum an unknowramble

Latest Posts

Потребни документи за упис

јуни 13, 2019

Извод на родени не постар од шест месеци(оргинал на увид) да се донесе…

Соработка со Европски универзитет

јуни 13, 2019

ПЦСО.Академија Леонтиќ воспостави соработка со Европски универзитет,поповод добиената верификација за МОДЕН СТИЛИЗАМ,двете институции…

МОЖНОСТИ ПОВЕЌЕ ЗА СЕКОЈ КАНДИДАТ КОЈ ЌЕ СЕ ЗАПИШЕ ВО МЕСЕЦ ЈУНИ ДА ГИ ИЗУЧУВА ОБУКИТЕ

јуни 6, 2019

Приватниот центар за стручна обука,,Академија Леонтиќ”од Скопје по втор пат организира и целосно…

Upcoming Events

No Events Available
50
PROFESSIONAL INSTRUCTORS
87
NEW COURSES EVERY YEAR
25
LIVE SESSIONS EVERY MONTH
277
REGISTERED STUDENTS

Join 29,12,093 Students.

JOIN NOW

Contact With Us

Error: Contact form not found.

Information

  • PO Box 1212, California, US
  • example@example.com
  • +61 1111 3333